úterý 24. února 2015

Nový územní plán Čelákovic I.

Blíží se termín pro podávání připomínek k Návrhu 

zadání Územního plánu Čelákovic

ilustrativní obrázek - stávající ÚPnSÚ
V první polovině března bude na úřední desce města Čelákovic vyvěšena veřejná vyhláška, kterou bude doručen Návrh zadání Územního plánu Čelákovic k projednání. Do 30 dnů ode dne vyvěšení vyhlášky na úřední desku může každý k tomuto dokumentu uplatnit své připomínky. Připomínky je možné podávat pouze písemnou formou, a to Městskému úřadu Čelákovice, náměstí 5. května 1, 250 88 Čelákovice.

Tak začíná článek o stavu zpracování nového územního plánu na stránkách města tady... , věnujte mu pozornost, máloco je důležitějšího.

Budeme tedy mít 30 dní k podání připomínek po zveřejnění na úřední desce města. O vyvěšení Vás budu informovat a postupně dávat na blog i připomínky. 

Mrzí mne, jako člena komise rozvoje města i jako architekta, který byl od začátku u celého dění, soutěže o návrh a tendru na zpracovatele, že pověřený zastupitel, Ing. Petr Studnička, nás nepřizval ke spolupráci v týmu pro přípravu návrhu Zadání. Nevyužít komisi složenou skoro výhradně z odborníků, vůbec se v předstihu nezeptat na jejich názor, nic s nimi nekonzultovat, prostě je naprosto ponechat stranou, je podle mne chyba. 

Měl by být zveřejněn seznam jeho připomínek k původnímu návrhu Zadání s vysvětlením akceptace/neakceptace. Takto se ztrácejí informace a tak budeme v některých případech objevovat znovu cimrmanovské "slepé cesty". Škoda.


Zdůrazňuji:

Do 30 dnů ode dne vyvěšení vyhlášky na úřední desku může každý k tomuto dokumentu uplatnit své připomínky. Připomínky je možné podávat pouze písemnou formou, a to Městskému úřadu Čelákovice, náměstí 5. května 1, 250 88 Čelákovice.

Děkuji za návštěvu
Renata 

Žádné komentáře:

Okomentovat